Новини DESPRO

12:12 | 22.04.2015

Проект DESPRO провів тренінг з децентралізації для журналістів Сумської та Київської областей

Зустріч експертів з децентралізації з журналістами Сумської та Київської областей відбулась 22 квітня 2015 р. у форматі чергового тренінгу, організованого проектом DESPRO у м. Ірпінь. 

«Матчастину» реформ з децентралізації роз’яснювали відомі експерти галузі – директор Інституту розвитку територій Юрій Ганущак та експерт з державних фінансів Сергій Марченко. Вони презентували основні моменти реформи місцевого самоврядування, адмінтерустрою, розвінчуючи міфи та відповідаючи на численні запитання аудиторії. 

DSC_7482.JPG

«Журналістська майстерня» була представлена відомою тележурналісткою  та модератором заходу Анною Безулик. Саме практичні завдання та робота в групах, за словами учасників, допомогли краще усвідомити теоретичну частину та перевели набуті за день знання у практичну площину.

DSC_7473.JPG

Подібні тренінги для медіа, організовані проектом DESPRO, вже пройшли для Київської, Полтавської, Харківської, Сумської, Рівненської, Житомирської, Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей. Таким чином, серія тренінгів, започаткована DESPRO, охопить всю Україну. 

 

Захід пройшов на підтримку урядової ініціативи «Децентралізація влади». 

 

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~0ZUuY