Новини DESPRO

19:00 | 19.09.2016

УВАГА! ПРОЕКТ DESPRO ТА АСОЦІАЦІЇ ОМС ЗАВЕРШИЛИ ВІДБІР УЧАСНИКІВ ШКОЛИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ DESPRO - 2016!

Швейцарсько-український проект "Підтримка децентралізації Україні" DESPRO, Всеукраїнська асоціації сільських та селищних рад, Українська асоціації районних та обласних рад та Асоціація малих міст України оголошують про завершення конкурсного відбору учасників Школи місцевого самоврядування DESPRO - 2016.

Спільною Комісією з відбору учасників сформовано 5 цільових груп. Ознайомитись зі списками відібраних учасників пропонуємо тут:

1 група ― голови та депутати сільських/селищних рад, голови сільських/селищних ОТГ;

2 група ― голови та депутати районних і обласних рад;

3 група ― голови та депутати міських рад, голови міських ОТГ;

4 група ― старости/в.о. старости ОТГ;

5 група ― представники регіональних ЗМІ.

Проект DESPRO висловлює учасникам щиру подяку за участь у конкурсному відборі і з приємністю повідомляє, що навчання у Школі DESPRO розпочнеться з дистанційного курсу 20 вересня 2016 року на веб-платформі “Спільнота практик місцевого розвитку” ― http://udl.despro.org.ua/, а потім проходитиме з 11 по 13 жовтня 2016 року у м. Києві у вигляді очної сесії.

Примітка: На очне навчання запрошуються лише ті учасники, які успішно склали тести за модулями дистанційного курсу і надіслали до 2 жовтня свої електронні сертифікати організаторам. Відповідно ті учасники, які знехтують курсом або пропускатимуть модулі, будуть відраховані зі Школи DESPRO автоматично.

Листи-запрошення до навчання та інформація щодо е-курсу надсилатимуться кожному учаснику на електронну пошту.

Програму I очної сесії, яка відбудеться у Києві, буде надіслано після завершення дистанційного курсу.

При виникненні запитань прохання звертатися до асистента проекту DESPRO Тетяни Сірик за тел: 044 270 55 21, або електронною поштою t.siryk@despro.org.ua.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~OF8Xl