Новини DESPRO

12:58 | 23.09.2016

Дистанційний (електронний) курс «Депутат місцевої ради: потреби громади – пріоритети – реалізація»

Запрошуємо депутатів місцевих рад, помічників депутатів, посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців, представників громадських об’єднань взяти участь у міжрегіональному навчальному дистанційному (електронному) курсі «Депутат місцевої ради: потреби громади – пріоритети – реалізація», що розпочато на веб-платформі Спільнота практик місцевого розвитку http://udl.despro.org.ua за сприяння Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.


Е-курс відбувається за ініціативи регіональних офісів реформ у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Полтавській, Рівненській та Харківській області у співпраці з ОДА та ОР.


Програма курсу розроблена Дніпропетровським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Метою е-курсу є розвиток компетентностей щодо здійснення депутатських повноважень; підтримка процесів децентралізації та реформування влади; об’єднання практиків місцевого самоврядування з різних регіонів України; надання можливості учасникам обговорювати питання розвитку територій, роботи з громадою з колегами та експертами.


Зарахування на е-курс «Депутат місцевої ради: потреби громади – пріоритети – реалізація» завершується 30 вересня. Тривалість курсу: 4 тижні


З питань реєстрації на е-платформі Спільноти та зарахування на е-курс звертатися за адресою Ofisreformdp@i.ua та  тел. 0988611750 (Світлана Сельдіна).

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~wLKY8