Новини DESPRO

16:32 | 18.06.2018

Відкрито конкурсний набір для участі у Тренінгу для жінок-лідерів місцевого самоврядування DESPRO

Швейцарсько-український проект “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO оголошує конкурсний набір для участі у Тренінгу для жінок-лідерів місцевого самоврядування DESPRO, який відбудеться 16-18 липня 2018 року у м. Києві. 

Тренінг спрямований на формування дієвої мережі жінок-лідерів місцевого самоврядування та є першим із серії відповідних тематичних заходів проекту DESPRO. 

Головною метою навчання є посилення ролі жінок в об’єднаних територіальних громадах, розвиток їх лідерського потенціалу шляхом оволодіння техніками ефективної комунікації та роботи в команді, освоєння переговорних практик з особливим акцентом на специфіку роботи у сфері місцевого самоврядування. 

До участі у Тренінгу запрошуються:

  • представниці органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад України; 

  • жінки, що відчувають необхідність розвитку лідерських навичок і підвищення кваліфікацій для роботи в сфері місцевого самоврядування. 

При відборі учасниць, перевага буде надаватися випускницям Школи місцевого самоврядування DESPRO, учасницям Спільноти практик місцевого розвитку DESPRO, посадовим особам ОТГ в рамках розробки Стратегій розвитку та представникам партнерських громад проекту. 

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно: 

Учасницям, що будуть відібрані до участі у навчанні, буде повідомлено до 05 липня 2018 року (включно).

Витрати, пов’язані із відрядженням (проживання, харчування, трансфер від/до залізничного вокзалу м. Києва до/від готелю), будуть покриватися коштом організаторів. Доїзд до/з м. Києва оплачується учасниками самостійно.

За результатами навчання учасниці отримають Дипломи про успішне завершення Тренінгу та матимуть можливість долучитися до мережі жінок-лідерів місцевого самоврядування. 

Наступним етапом після закінчення Тренінгу буде проходження онлайн курсу з питань лідерства у місцевому самоврядуванні. Найактивніші учасниці матимуть змогу взяти участь в ознайомчих візитах до інших країн для обміну досвідом. 

Із запитаннями просимо звертатися за телефоном +38 (044) 270 55 21 або на електронну адресу despro@despro.org.ua

Просимо також надіслати своє резюме із поміткою “Заявка на участь у Тренінгу для жінок-лідерок місцевого самоврядування DESPRO» на адресу: despro@despro.org.ua


Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~2EArX