Новини DESPRO

14:03 | 26.10.2018

DESPRO візьме участь у виставці КомунТех 2018

6 листопада Мінрегіон та проект DESPRO проведуть круглий стіл “Сфера управління побутовими відходами — європейський шлях розвитку” в межах виставки “КомунТех”. 

otk05.jpg
Фото: офіційний сайт Міжнародного виставкого центра


“КомунТех” — одна з ключових щорічних подій в житлово-комунальній галузі. На 3 дні Міжнародний виставковий центр в Києві стане платформою для обміну успішними практиками впровадження інновацій у сферах теплопостачання, міського транспорту, доріг, озеленення, санітарної очистки, управління побутовими відходами. 
  
Круглий стіл “Сфера управління побутовими відходами — європейський шлях розвитку” має на меті висвітлити механізми втілення Національної стратегії управління відходами до 2030 року через 2 сесії: 
    • Регіональне планування – основа стратегічних рішень в управлінні відходами (14.20-15.30)
    • Нова державна політика у сфері управління муніципальними відходами (16.00-17.45)


Snapseed.jpg


Модератором сесій виступить експерт DESPRO з питань публічних послуг та моніторингу Вячеслав Сороковський: “Втілення Національної стратегії управління відходами передбачає розроблення регіональних планів. Вже зараз регіонам потрібна експертно-консультативна підтримка в їх створенні. Експерти DESPRO розробляють методичні рекомендації щодо управління відходами в регіонах на замовлення Мінприроди та Мінрегіону. 6 листопада ми поділимось цими напрацюваннями. Сподіваємось, вони стануть у нагоді регіонам та громадам під час пошуку індивідуального рішення для своїх територій”.   

Організатори дискусії: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за підтримки Швейцарсько-українського проекту DESPRO “Підтримка децентралізації в Україні”. 

Адреса: м. Київ, Міжнародний виставковий центр, зала 13, Блок 3С 
Час: 6.11.18, вівторок, 13.00 - 18.00 
Програма круглого столу.
Вхід вільний. 


 
Коротке посилання на новину: https://despro.org.ua/~KssqO