Новини DESPRO

15:54 | 01.11.2018

На Спільноті практик стартував online-курс «Управління проектами – 8»

У Міжнародний день проектного менеджера Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO пропонує усім зацікавленим чудову можливість для професійного розвитку та самовдосконалення. Саме першого листопада на online-платформі «Спільнота практик: сталий розвиток» розпочався е-курс «Управління проектами місцевого розвитку – 8». 

На курс зареєструвалося майже 700 учасників, кожен четвертий з яких вже має проектну ідею, та потребує доопрацювати її аби перетворити на проект розвитку. Над цим учасники працюватимуть у найближчі місяці, доєднавшись до однієї з чотирьох тематичних груп. 

Цьогоріч учасники мають нагоду розробити проект місцевого розвитку за одним з чотирьох напрямків: 

• Економічний розвиток; 

• Соціальний розвиток; 

• Екологія і ресурси; 

• Ефективне врядування. 

Передумовою створення концепції проекту стане з'ясування потреб громади й вимог цільових груп щодо пошуку проектного рішення для їх задоволення. Як вже висловився один із учасників курсу на форумі Спільноти практик: «Немає необхідності створювати таку послугу, яка не матиме попиту, а відтак і не принесе громаді практичної користі». 

Нагадуємо, що приєднатися до навчання на е-курсі «Управління проектами – 8» можна до 5 листопада. 

001 (2).jpg

Щоб стати учасником е-курсу «Управління проектами місцевого розвитку-8» необхідно зареєструватися у Спільноті практик. Самостійно зареєструватися у Спільноті практик можна у будь-який зручний час. Для цього зайдіть на сторінку Спільноти та у правому верхньому куті цієї сторінки натисніть кнопку «Вхід» і створіть новий обліковий запис учасника. При реєстрації на зазначену Вами адресу електронної пошти надійде інформаційний лист із проханням про підтвердження реєстрації. Лист містить безпечне посилання на сторінку, де користувач може підтвердити обліковий запис. У подальшому при вході в систему звіряються ім'я користувача і пароль із їхніми значеннями в базі даних системи. Доступ до електронного курсу, інформаційних ресурсів та спілкування без авторизації (ідентифікації користувача системою) неможливий. Якщо Вам не вдасться зареєструватися самостійно, прохання звертатися до адміністратора за адресою: udlsystem@udl.org.ua

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~Vm7If