Новини DESPRO

15:08 | 28.01.2019

Ґендерна політика для розвитку місцевого самоврядування: новий онлайн-курс від DESPRO

В межах напряму підтримки ґендерної рівності Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO запустив онлайн-курс «Ґендерна політика для розвитку місцевого самоврядування» на Спільноті практик.




Курс дає можливість ознайомитися із основами ґендерної рівності та її міжнародного і національного правового регулювання, а також дізнатися, як використовувати принципи ґендерної рівності на практиці, зокрема при написанні проектів. Він розрахований на посадових осіб органів місцевого самоврядування та держслужбовців.


Кураторкою курсу є Елла Ламах – ґендерна експертка-консультантка Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, тренерка та активістка, голова правління громадської організації «Центр «Розвиток демократії».


Формат курсу передбачає вільний режим опрацювання матеріалу, а також спілкування з експерткою курсу на форумі Спільноти практик. При успішному завершенні кожний учасник курсу отримує е-сертифікат.


Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO запрошує спеціалістів з усієї України долучитися до важливого питання підтримки ґендерної рівності через підвищення професійних навичок за допомогою курсу «Ґендерна політика для розвитку місцевого самоврядування»!


Для проходження курсу потрібно зареєструватися на Спільноті практик.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~5LLQN