Новини DESPRO

16:51 | 17.05.2019

Завершилася І сесія тренінгу "Жінки-лідерки місцевого самоврядування"



16 травня завершилася І сесія триденного тренінгу "Жінки-лідерки місцевого самоврядування" від Швейцарсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO. Тренінг зібрав у Києві учасниць із 30 об'єднаних громад 15 областей України для насиченої програми з лідерства, побудови команди, комунікацій у громаді, гендерної політики, соціальних питань, законодавства та шляхів досягнення цілей сталого розвитку.


Тренерками заходу стали Олена Добророднєва, досвідчена бізнес-тренерка та викладачка психології, та Елла Ламах, гендерна експертка та активістка. Особливою подією стала неформальна бесіда із відомою жінкою-лідеркою місцевого самоврядування - Веліною Заяць, головою Дунаєвецької міської ОТГ, яка стала прикладом для усієї України завдяки своїй інноваційності.




Цього року DESPRO проводить тренінг "Жінки-лідерки місцевого самоврядування" у партнерстві із Асоціацією об’єднаних територіальних громад, яка розвиває нові напрями діяльності платформи з питань гендерної рівності, та залучила учасниць до цього процесу задля співпраці громад із усієї України.

ІІ сесія тренінгу відбудеться у Києві 11-13 червня. Між тим, на учасниць чекає дистанційна робота над онлайн-курсом на Спільноті Практик та освоєння свіжих знань на практиці - у роботі в своїх громадах. Щоденне та практичне застосування представницями місцевого самоврядування навичок з лідерства, комунікацій та менеджменту - це запорука успіху та сталого розвитку громад!




Щоб підтримувати зв'язок із активним представницями ОМС, приєднуйтеся до групи "Жінки-лідерки у місцевому самоврядуванні" у мережі Facebook.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~mQcuy