Новини DESPRO

09:19 | 08.04.2014

Розпочинається реєстрація учасників електронного курсу «Комунікаційні стратегії для розвитку сільських територій»!

Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад (ВАССР) у співпраці з Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO оголошує конкурсний відбір керівників сільських громад для участі у дистанційному навчанні на порталі Асоціації http://vassr.org/, за результатами якого керівники органів місцевого самоврядування набудуть навичок використання комунікаційних стратегій для розвитку сільських територій.

Сільські громади отримають нагоду створити «візитку села», інвестиційний паспорт, які будуть розміщені на порталі ВАССР на безоплатній основі, а також  консультативну, інформаційну допомогу, обмін досвідом та стати учасником спільноти практик розвитку сільських територій.

Для участі у навчанні запрошуються керівники сільських громад, які зареєструються на порталі ВАССР (http://vassr.org/) та у вкладці «Діяльність» під своїм логіном від своєї сільської (селищної) ради.

У конкурсі можуть взяти участь керівники сільських територіальних громад, які

мають  паспорт села, історичну довідку про село, фотоархів інвестиційно-привабливих об’єктів, розташованих на їхній території;

зацікавлені у розвитку власних сільських громад через налагодження партнерських стосунків з донорами та інвесторами.

Навчання не потребує спеціальної ІТ підготовки учасників. Достатньо мати е-mail та постійний доступ до мережі Інтернет, а також бажання і час (1 год. на день) для навчання.

Період реєстрації на курс –з 10 квітня по 10 травня 2014 року.

Початок навчання – 13 травня 2014 року.

Дистанційний курс триватиме три тижні.

Результати конкурсного відбору для участі у навчанні будуть оголошені 11 травня 2014 року на порталі.

За додатковою інформацією Ви можете звернутися до адміністратора надіславши листа на адресу: portal_vassr@ukr.net (вкажіть в листі своє повне ім'я, прізвище, область/район/село, посаду і місце роботи, контактні дані) або по телефону: 0965866776.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~icxUB