Новини DESPRO

11:04 | 15.04.2020

Вітання випускникам регіонального е-курсу «Управління проектами» на Спільноті Практик DESPRO

Проект DESPRO вітає учасників регіонального е-курсу «Управління проектами», що відбувався на Спільноті практик:Сталий розвиток впродовж останнього місяця.

Початок курсу, який був реалізований Львівським регіональним інститут державного управління, на замовлення Донецької, Луганської та Львівської областей, припав на початок карантинних заходів, тому географію курсу було розширено на всіх охочих.

Тож DESPRO вітає 128 учасників, які успішно завершили курс! Ваша старанність та наполегливість в опануванні навчальних матеріалів і виконанні завдань принесли хороші результати!

Ви не просто розширили свої знання та компетенції у сфері управління проєктами для ефективного вирішення проблем громад, а й зробили свій внесок у загальний розвиток Спільноти практик – ділились власним досвідом та поширювали кращі практики.

Участь у практикумі з розробки та взаємооцінювання концепцій проєктів показала Ваше вміння самостійно розробити конкурентну проєктну пропозицію для залучення ресурсів і мобілізації громади, дозволила обмінятись досвідом шляхом взаємооцінювання концепцій проєктів.

Кращі концепції проєктів розробили: Лариса Головко, Запоріжжя (підвищення рівня активної громадянської позиції і національно-патріотичної свідомості учнівської молоді в місті); Олена Ігнатова, Сєвєродонецьк (створення системи проведення безкровних тестів на коронавірус SARS-COV-2 / COVID-19 ); Олена Дурман, Херсон (стимулювання бізнес-активності в ОТГ); Наталія Ізюмська, Лисичанськ (побудова в місті міні-ТЕЦ з використанням альтернативних видів палива); Лариса Сатир, Біла Церква (створення навчального Центру розвитку громади з проєктної діяльності); Дар’я Снопенко, Краматорськ (створення регіональної STEM-лабораторії на базі закладу вищої освіти).

Рейтинг ТОП 10 учасників е-курсу:
1. Аліна Князєва (Сєверодонецьк, Луганська обл.)
2. Наталія Ізюмська (Лисичанськ, Луганська обл.)
3. Карина Сторожук (смт Петропавлівка, Луганська обл.)
4. Ірина Мандросова (Сєверодонецьк, Луганська обл.)
5. Руслана Чернюх (с. Бишків, Львівська обл.)
6. Олександр Грасулов (Червоноград, Львівська обл.)
7. Михайло Снопенко (Сєверодонецьк, Луганська обл.)
8. Ірина Юкіш (Львів)
9. Дар'я Снопенко (Краматорськ, Донецька обл.)
10. Артем Вовк (Гірське, Луганська обл.)

DESPRO бажає успішної реалізації проєктів!
Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~J5Gay