Новини DESPRO

12:56 | 10.12.2020

Час води: цитати із презентації видання 9 грудня

Проект DESPRO продовжує підтримку розвитку галузі водопостачання та водовідведення на регіональному рівні.

Черговим кроком такої діяльності проекту стала розробка аналітичного звіту "Час Води", який разом з партнерами ТОВ "Інтерпроект GMbH" та Асоціація Укрводоканалекологія було презентовано в інформаційному агенстві Укрінформ.

Видання присвячене проблемам управління водними ресурсами країни, водопостачання і водовідведення, а також пропонує погляд авторського колективу на можливі рішення для виходу країни з водної кризи.

"Суспільство вже стоїть перед проблемою обмеженого доступу до якісної води. Для зміни ситуації потрібно змінювати підходи і впроваджувати інноваційні рішення не тільки технічні та інфраструктурні а й політичні. Ми стоїмо перед необхідністю розробки та реалізації державної політики в сфері водокористування" зазначила під час заходу керівник DESPRO Оксана Гарнець.


В свою чергу експерт проекту Андрій Кавун представив описані у звіті напрацювання DESPRO в галузі розробці та впровадженні моделей децентралізованого надання послуг централізованого водопостачання в партнерських громадах.

Більш детально ознайомитись зі звітом можна в бібліотеці сайту DESPRO.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~zfU6W