Новини DESPRO

09:08 | 07.07.2011

Керівництво та експерти DESPRO поширюють знання та досвід вирішення проблем територіальних в Дніпропетровській області

5 липня 2011р. в м. Дніпропетровськ на запрошення Обласної Ради керівник проекту в Україні Оксана Гарнець, експерт проекту Юрій Ганущак, а також представники партнерської громади Тульчинського району Вінницької області взяли участь в круглому столі «Актуальні проблеми територіальних громад області та шляхи їх вирішення»

До участі у круглому столі було запрошено представників громадського активу Дніпропетровщини, представників органів місцевого самоврядування, експертів з реалізації громадських проектів.

Організатори поставили на меті стимулювати активність громад Дніпропетровської області у реалізації соціально-економічних проектів, створити сприятливе середовище для співпраці з донорськими організаціями, створити платформу для обміну знаннями та досвідом в реалізації проектів.
Під час круглого столу представники швейцарсько-українського проекту поділились з аудиторією інформацією щодо децентралізованих моделей надання послуг, а представники с. Суворівське Тульчинського району Вінницької області підкріпили цю доповідь конкретними прикладами успішної роботи.
Також в рамках круглого столу відбулась презентація національного конкурсу публікацій в ЗМІ «Об‘єднаємо громаду!», який проводиться за ініціативою DESPRO спільно з ТО «Славута».
Практичним доповненням обговорення став семінар-тренінг для громад з написання грантових заявок, який провів Віктор Одиниця.
 
Коротке посилання на новину: https://despro.org.ua/~JD0cm