Новини DESPRO

09:38 | 09.04.2012

Пульс Реформ

Про необхідність проведення адміністративно-територіальної реформи дедалі більше говорять представники влади, вітчизняні та зарубіжні експерти, свідомі громадяни. Вона покликана стимулювати соціально-економічний розвиток територій через оптимізацію  системи управління, упорядкувати взаємовідносини органів влади різних ієрархічних рівнів, а в кінцевому результаті – сприяти підвищенню рівня життя громадян в кожному міському чи сільському населеному пункті.

Саме тому Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO сприяє ефективному діалогу між різними гілками та рівнями влади, підтримує широке обговорення реформ у регіонах, разом із громадами відпрацьовує практичні моделі створення та надання публічних послуг в громадах децентралізованим шляхом.

Сьогодні ми пропонуємо Вашій увазі новий щомісячний електронний бюллетень "Пульс реформ". Цей продукт являє собою невеличку підбірку найбільш цікавих та актуальних новин, інтерв'ю, аналітичних матеріалів на тему адміністративно-територільної реформи, реформи місцевого самоврядування та регіональної політики.

Маємо надію, що "Пульс реформ" сприятиме Вашій обізнанності у цій сфері та допоможе, у підсумку, впливати на зміст реформ та перетворень, брати участь у прийнятті рішень, від яких залежитиме наше майбутнє. Ми допоможемо Вам сформувати об’єктивний погляд на події, адже ми пропонуємо тільки кращу підбірку новин!
 

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~sK2xq