24.01.2012

Віктор Янукович: Я - прихильник посилення місцевого самоврядування

Розширення повноважень регіонів стане реальним початком реформи місцевого самоврядування і децентралізації влади. Про це заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв'ю для спільного проекту New York Times News Service & Syndicate и «Сегодня Мультимедиа» - альманаху «Україна і світ 2012. Глобальний порядок денний».

Глава держави нагадав, що у 2012 році акцент в імплементації реформ буде зміщено з центру в регіони. «Ефективна економіка, покращення життя людей, будівництво сильної держави - це наші цілі. До них ми можемо прийти тільки через модернізацію країни... Безумовно, цей рік уже дасть можливість відчути результати цих реформ і значно розширить повноваження регіонів», - сказав В.Янукович.

«Я - прихильник посилення місцевого самоврядування», - наголосив Президент. Водночас він додав, що йдеться про тривалу роботу, яка не буде завершена за рік-два. «Децентралізація влади покращить якість життя людей, тому ми повинні пройти цей довгий і непростий шлях», - переконаний Віктор Янукович. 

                                                                                                                                                               Прес-служба Президента України Віктора Януковича